Ture caiac

Ture caiac

Sezonul de vară, ne găsește în zilele de sâmbătă și duminică pe râuri de munte sau ape curgătoare.


Tura Vetiș – Satu Mare

Tura de Vetiș ( sau tura de familie cum ne place nouă să îi spunem ) este locul perfect de a îmbina utilul cu plăcutul alături de cei dragi și de a fugi de monotonia și canicula din oraș. Noi venim cu trailerul plin de caiace iar pe tine te așteptăm cu bicicleta și cu voia buna în fața primăriei Satu Mare.

Vâslim în caiace pe râul Someș – începem din dreptul primăriei și terminăm în Vetiș, de unde ne întoarcem în oraș pe bicicletă.

Nu știi să vâslești? Ai copii mici? Nu știi să înoți sau nu ai bicicletă?

Ne-am gândit la toate…

Instructajul îl facem noi înainte de a porni. Te asigurăm că vei prinde tehnica în mai puțin de 5 minute. Copiii mici sunt bineveniți și ei alături de dvs. Cât despre siguranță… sunteți pe mâini bune. Vestele de salvare sunt chiar obligatorii pentru toți participanții, iar echipa noastră profesionistă este gata să sară în ajutor dacă este cazul. Ca să nu puteți da vina pe pana de la bicicletă… dacă este cazul, vă asigurăm transportul înapoi cu mașina din Vetiș până la locul de întâlnire ( asta bineînțeles, dacă nu cumva aveți chef de o plimbare sau de o alergare pe dig)

La cerere, pentru grupuri mai mari de 15 persoane, organizăm tura și în alte zile ale săptămânii.Tura de Vadu Crișului

Pentru amatorii de senzații mai tari, „ tura de familie ” ar suna ușor plictisitor. Pentru aceștia avem o varianta care cuprinde umpic mai multă adrenalină, și anume, Tura de Vadu Crișului. Dacă vâslitul pe Someș se află în zona ta de confort și dorești să ai parte de un weekend mai energic, tura pe râul de munte de la Vadu Crișului este opțiunea mai interesantă, la cerere.

Și de data aceasta transportul și caiacele le asigurăm noi, iar tu vii cu cheful de distracție (copiii sunt și ei bineveniți).

Nu vom neglija nici aici instructajul și măsurile de siguranță. Vino să îți testezi limitele alături de noi și să te încarci de la natură admirând peisajele de vis.Te-am convins? Rămâi cu ochii în patru pe pagina noastră de Facebook unde postăm datele în care organizăm turele, sau dă-ne un mesaj sau telefon pentru a ne întreba detalii.