Sute de clujeni au descoperit caiacul la „ Zilele Clujului ” ediția 2022

Sute de clujeni au descoperit caiacul la „ Zilele Clujului ” ediția 2022

În perioada 6-9 octombrie, a avut loc la Cluj-Napoca festivalul „ Zilele Clujului ” – program la care a participat și Caiac SMile, în colaborare cu Primăria Municipiul Cluj-Napoca, contribuind la starea generală de bine a publicului. Am vâslit în caiace pe lacul Chios din Parcul Central alături de sute de clujeni și turiști care au fost prezenți la ediția anului 2022 a festivalului.

Principalii beneficiari, au fost, din nou, persoanele cu dizabilități, cărora le-am adresat acest program. Alături de ei, s-au urcat pentru prima dată în caiac copii și adulți curioși de a încerca acest sport alături de echipa noastră.

Promovarea clubului nostru sportiv în zilele de sâmbătă și duminică în care am fost prezenți la Cluj, a avut loc în paralel cu promovarea proiectului „ Walking Month ” care susține cauzele sociale printre care și proiectele Caiac SMile de accesibilizare pentru persoanele cu dizabilități.

Prezenți la activitatea noastră au fost și personaje marcante ale sportului de performanță, printre care s-a numărat și George Baltă, fost rugbyst. A inspirat o sală plină, la TedEx Eroilor, la Casa de Cultură a Studenților, apoi s-a oprit în Parcul Central pentru a ne susține activitatea adresată comunității de sportivi cu dizabilități din care face și acesta parte.

Mulțumim sponsorilor Betfair Romania Development și tuturor celor implicați în activitate și vă invităm să ne susțineți cauzele alături de cei de la Walking Month!