Iarnă

Iarnă

Iarna vine și ea cu surprize și ne găsește în zilele de weekend și în vacanțele sezonului rece pe pârtiile de la Cavnic. Odată cu deschiderea sezonului de schi, ne deschidem și noi porțile tuturor copiilor care vor să învețe să schieze sau să dea cu snowboardul alături de noi. Echipa noastră de sportivi e multitalentată și știe să asigure distracția și siguranța nu doar în caiac, ci și pe schiuri.

Organizăm tabere separat pentru avansați

Pentru schiorii avansați, cu vârste între 13-17 ani care au trecut de etapa de începători alături de noi, avem o noutate. Caiac SMile organizează, începând cu acest sezon, ture de schi la pârtia Superski.

Ce le asigurăm schiorilor de la pârtia Superski:

– transportul până la pârtie și înapoi la sfârșit de zi

– închiriere echipament

– ski pass pe toată ziua

– masa de prânz

– supraveghere

Cei mici și începătorii cu vârste cuprinse între 6-12 ani care vor să învețe să schieze sau au nevoie de mai multă atenție/supraveghere din partea monitorilor se vor distra și anul acesta alături de noi pe pârtia Icoana.

Ce le asigurăm copiilor de la pârtia Icoana:

– transportul până la pârtie și înapoi la sfârșit de zi

– închiriere echipament

– ski pass pe toată ziua

– masa de prânz

– lecțiile de schi/snowboard

Dorești să le oferi copiilor o vacanță de neuitat? Cu noi învăță să își depășească limitele, să pună bazele unui sport de iarnă, să își perfecționeze tehnicile pe schi/snowboard, să se familiarizeze cu conceptul de siguranța a lor și a celor din jur pe pârtie si bineînțeles, și de această dată… să se distreze la maxim în natură departe de telefonul mobil.


Sezonul de iarnă 2022-2023 s-a închis! Să ne revedem cu bine sezonul următor!